Trek

Het pad naar superieure prestaties is geplaveid met nieuwsgierigheid. In 1976 werd Trek opgericht vanuit de vraag: Waarom worden er geen hoogwaardige fietsen gemaakt in de Verenigde Staten? Op dit moment geeft Trek de slimste en meest gepassioneerde fietsontwerpers en onderzoekers de mogelijkheden om alles in twijfel te trekken. Omdat innovatie plaatsvindt als je de moed hebt om de moeilijke vragen te stellen en om een weg te bewandelen die nog nooit iemand anders heeft genomen. Om voorop te kunnen lopen, moet je inventief zijn.

Als je op de foto hieronder drukt wordt je doorverwezen naar de site van Trek met uitleg over de ISO Speed technologie en hoe deze getest is door onder andere Wereldkampioen tijdrijden en meervoudig winnaar van Parijs-Roubaix en De Ronde van Vlaanderen, Fabian Cancellara.

                                       tk16 it tech 16x9 isospeed                           

Hieronder staan een aantal mooie showroom modellen die te vinden zijn in de winkel van Vittorio

Trek Domane ALR 3

Trek Domane ALR 3

Trek Domane ALR 3

Lichtgewicht aluminium fiets voor de sportievere fietser! Vanwege de ISOspeed zitbuis kan je ook op een weg met veel oneffenheden goed uit de voeten. Fietsen zoals je niet eerder deed, dat kan op deze Trek Domane ALR 3. Uitgerust met een Shimano Sora groep voor soepel en snel schakelen.

Prijs: €1099

Trek FX 3

Trek FX3 Fitness bike

TREK FX 3

Deze soepele rijder kan je heel veel plezierige ritten bezorgen door de polder en door de duinen of de heuvels en de bergen. Een echte alleskunner! De fiets is zo opgebouwd dat heb mogelijk is er van alles op te zetten zoals spatborden, slot, bidonhouders, zijstandaard etc. Een heerlijke fiets met tal van mogelijkheden dus.

Prijs: €649

Optie met schijfremmen ook mogelijk!
Prijs: €749

Trek FX Series 7.5

Trek FX 7.5

Trek FX Series 7.5

Deze trek biedt de mogelijkheid om jezelf goed wendbaar te maken in de stad en ook als je de stad uit bent kan je een heerlijke rit maken op deze fiets. De fiets biedt diverse mogelijkheden wat de montage betreft, zo kan je eenvoudig een standaard, spatborden, bidonhouders en voor- en achterdragers monteren. Ook kan er op deze fiets een DUOTrap systeem gemonteerd worden welke via een Bluetooth verbinding je snelheid, afstand, cadans etc. terug kan zien. Wij hebben nog een model op voorraad dus laat deze kans niet lopen! Maatvoering 57cm

Nu van €999 voor €749!

Trek Cali SL Dames Mountainbike

trek calisl dames mountain

Trek Cali SL dames model mountainbike

De Cali is een leuke, veelzijdige mountainbike voor dames. Hij is veelzijdig en betrouwbaar, en er is een passend model voor jouw rijstijl.

Racen of recreëren: hoe je ook over de trails wilt rijden, de ongedwongen betrouwbaarheid en geweldige zitpositie van de Cali geeft je totale controle, zodat jij gewoon kunt ontspannen en genieten van de rit.

  • WSD: de beste passende MTB voor vrouwen met extra comfort en vertrouwen
  • Rij met de snelste maatspecifieke wielen dankzij Smart Wheel Size
  • WSD Rider Right vering is afgestemd op vrouwen
  • Licht, nauwkeurig sturend raceframe voor snel en verfijnd rijden

De Trek Cali SL is €999

Copyright © 2019 www.vittorio.nl. Alle rechten voorbehouden.