Laatste nieuws

Hier vindt u het laatste Vittorio nieuws

***LAATSTE NIEUWS*** Vittorio Titanium Frame

titaniumframe

titaniumframe2 FrameVork

Met trots is hier een ontzettend mooi Vittorio Titanium frame, er wordt nog de laatste hand aan gelegd aan de finishing touch. Daarna kan deze volledig worden opgebouwd. Foto's volgen hiervan nog. Mocht je heel nieuwsgierig zijn dan kan je het frame nu ook in de winkel van Vittorio bewonderen! Op de facebook pagina van Vitorio kan je al een aantal mooie foto's bewonderen van deze schitterende titanium Vittorio

Lees meer...

Volgt u ons al op Facebook?

facebook groot

Volg nu ook de Facebook pagina van Vittorio en blijf op de hoogte van leuke berichten, aanbiedingen en evenementen die georganiseerd worden door Vittorio. De medewerkers van Vittorio plaatsen namelijk regelmatig berichtjes over de winkel, nieuwe fietsen, bijzondere reparaties en andere verhalen.

Volg ons nu op Facebook! Via het Facebook logo hiernaast kom je op de Facebook pagina van Vittorio terecht.

Winterbeurt voor uw fiets

winterbeurt

De winter begint langzamerhand zijn intrede te doen in ons koude maar de laatste tijd vooral ook natte kikkerlandje.

De dagen worden korter, de nachten worden langer. De fiets blijft weer wat vaker staan en de auto gaat meer gebruikt worden.

Reden genoeg om de fiets weer een verfrissende winter/voorjaarsbeurt te geven zodat uw stalen-, carbon-, aluminium- of titanium ros het voorjaar weer onder het stof vandaan kan getrokken worden en er volop mee gereden kan worden.

Ook dit jaar heeft Vittorio weer de actie voor de winterbeurt aan uw fiets. Bij een bedrag tot €100 krijgt u €10 korting, tot €150 krijgt u €20 korting en vanaf €150 of hoger krijgt u €30 korting op onderhoud aan uw fiets.

De actie voor een winter/voorjaarsbeurt loopt tot 31 januari 2018.

Vittorio is dealer geworden van Qwic fietsen

qwic 900

De Qwic T-MN7.2 HS11 is gekozen tot beste elektrische fiets door het onafhankelijke testpanel van PLUS magazine. “Het stevige, stijve frame is afgewerkt met goede kwaliteit onderdelen. De krachtige middenmotor wordt geroemd om de goede Performance onder alle omstandigheden.”
“De elektrische fiets beschikt over een duidelijk display met alle functionaliteiten en heerlijke brede handvatten met een goede ondersteuning bij het fietsen zorgen onder meer voor een hoge eindbeoordeling.

Wilt u een proefrit maken op deze mooie prijswinnaar, of meer informatie hierover? Komt u dan gerust even langs en ervaar hoe geweldig deze elektrische QWIC fiets is

 

 

Copyright © 2018 www.vittorio.nl. Alle rechten voorbehouden.